Lukovics György

Aranykoszorús mesterfodrász

31 év szakmai tapasztalat, sok-sok díj, elismerés, továbbképzés-oktatás tartása, vizsgáztatás, színpadi fellépés, külföldi tanulások stb.
De ami a legfontosabb számomra: a vendégek megelégedettsége, ezáltal elismerése a munkám iránt. Mindig egyénre szabottan az aktuális trend szerint.
1987 Szakmunkás bizonyitvány megszerzése- Nyíregyháza

1987 Ifjú Szakmunkások országos versenye Miskolc 3. helyezet,Salgótarján 2. helyezet

1990 vállalkozás elinditása

1994 mestervizsga megszerzése

1996 Wella területi bemutató fodrász Coffier Club

1997 Iposz Ezüstkoszorúsi cím elnyerése

2001 Guinness rekord ,leggyorsabb és legtöbb gépi hajvágás 60 fej 54 perc alatt

2001 Sz.-Sz B megyei Kereskedelmi és iparkamara Fodrász tagozata elnökké választása

2003 Országos Fodrász-Kozmetikus-Műkörmös verseny elinditása ami azóta is sikeres és nemzetközivé nőtte ki magát

2003 Kíváló gyakorlati képzőhely cím adományozása a Kereskedelmi és Iparkamarától

2004 Iposz Aranykoszorúsi cím odaítélése

2004 Londa Professional Team oszlopos tagja

2005 Mestervizsga elnök

2006 Szintvizsga elnök

2009 Magyar Országos Szakmai Ipartestület MOSZI elnökségi tag

2009 Az év Kézműves vállalkozása cím odaitélése

2010 Díszoklevél átadása a Magyar Kereskedelmi Kamarától
2011 Iposz díj átadása a kiemelkedően eredményes és példaértékű tevékenysége elismeréséül a Magyar Kézművességért díj Ezüst fokozata

2012 Sz.Sz B megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműves Tagozat Küldöttaggá való megválasztása
2015 Nyíregyházi Divatszövetség alapitó tag
2016 Iposz Ezüstgyűrű díj

2017 Elnöki Aranyérem Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

2017 A szakma Nagykövete Nyíregyháza Szakképzési Centrum jóvoltából
2019 Iposz Budapest Magyar Kézművesség Díj Ezüst fokozat 2.
2020 Sz.Sz. B. megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműves tagozat elnökségi tag
2022 IPOSZ Magyar Kézművességért Díj ARANY FOKOZAT
2022 Életműdíj
Telefon: 06-30/995-1871

Lukovics Dániel

Mesterfodrász

Sziasztok!

Lukovics Dániel vagyok régóta dolgozom fodrászként és ez alatt az idő alatt megpróbáltam eljutni minél több versenyre és továbbképzésre is ami azóta is töretlen az életemben.Számos versenyen sikeres eredményt értem el ide értve a nemzetközi versenyeket is.
2022 Ezüstkoszorúsi cím

Várom vendégeimet, akik vevők a mai kor frizuráira és trendjeire.

Telefon: 06-30/639-2807

Instagram: www.instagram.com/daniellukovics

Révész Sarolta

Fodrászmester

Gyermekkorom óta érdeklődtem a szakma iránt, ezért a középiskola befejezése után 2009-ben fodrász szakképesítést szereztem. 2016 októberében csatlakoztam a Lukovics Fru-Fru csapatához. Szakmai célom, hogy vendégeim mindig 100%-os elégedettséggel távozzanak, amihez nélkülözhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, továbbképzéseken való részvétel és a mindenkori trendek követése. További terveim között szerepel a Mestervizsga megszerzése is!Ez meg is lett!2018 10.13 🙂
Szeretettel várom vendégeimet!

Telefon: 06 70-5556762

Magyar Kavalecz Csilla

Fodrászmester

Sziasztok!

2010 óta vagyok fodrász. Imádom a szakmám, nagyon szeretek alkotni, a szépségipar a kedvencem.

2014.11.13-án szereztem meg a színmesteri diplomámat. Azóta a színváltoztatás a kedvenc munkafolyamatom. Szolgáltatásaim közé tartozik még a keratinos hajhosszabbítás és a tartós hajegyenesítés is, amiket szívesen vesznek igénybe a vendégek, imádják.

Szeretettel várom a már meglévő és új vendégeimet!

Telefon: 06-20/964-3532

Dávidáné Krómer Beáta

Mesterkozmetikus

Sziasztok! 30 éve dolgozom kozmetikusként, 26 éve vagyok a szalonban. Több sminkversenyen is indultam, és dobogós helyezéseket értem el. Folyamatosan járok továbbképzésekre, bemutatókra itthon és külföldön is. 15 éve foglalkozom a kozmetikai tetoválással(szemöldök, szemkontúr, szájkontúr), és oktatom is. Füllyukasztást és piercing berakást szintén 15 éve csinálok. A tanulóképzésben 18 éve veszek részt.15 éve megszereztem a mesteri címet. Folyamatosan követem és alkalmazom a legújabb technikákat, termékeket, eljárásokat. Szakmámat ma is szeretettel és pontosan végzem.

Várom Kedves Vendégeimet , akik szépülni, pihenni, megújulni vágynak!

Telefon: 06-20/533-1877

Lukovicsné Keményffy Krisztina

Pedikűr-lábápolás,UniBrase specialista

Kényeztesd lábaidat!
Minőségi,egyénre szabott lábápoló szolgáltatásaimmal,szaktanácsadással keress bátran a Lukovics szépségszalonban.
/Nyíregyháza,Dózsa Gy u 61./
Hagyományos szikés,gépi,kombinált pedikűr,SPA kényeztető lábápolás professzionális Gehwol,Callux termékekkel,maximális higiénés körülmények között.Unibrace specialista vagyok!Hogy ez mit is jelent?Fájdalommentes megoldás benőtt,deformált,vagy csőköröm esetében.A legújabb körömszabályozás technika,ami segít helyreállítani a köröm egészséges növekedését.
A másik szolgáltatásom is szintén sokat segít a gombával,baktériummal fertőzött páciensek ellátásában,panaszmentessé tételében.Ez is egy olyan probléma,ami megkeserítheti az ilyen jellegű gondokkal küzdők életét.
Akik ismernek,tudják,hogy az egészségügy nagyon közel áll hozzám,30 éve az életem része,szinte beleszülettem,már a szüleim is ezen a területen dolgoztak.Igen,váltottam,mostmár a fő hivatásom a pedikűrös szakma lett/maradt kicsi fogászat is/,de ezen a területen is célom a segítő tevékenység,hogy minél több problémás lábú páciensen segítsek,ezért is orientálódtam szakmán belül a gyógyításhoz,egészségügyhöz kapcsolódó irányvonalhoz.Ez érdekel,ebben érzem magam otthon.
Lukovicsné Kriszti
Tel:06-30 3761449

.

.

Sziasztok!
A nevem Komonyi Lyubov és 2015 óta dolgozom kézápoló-és műkörömépítőként. Pályám során számos továbbképzésen vettem részt, illetve szakmai versenyeken is eredményesen szerepeltem. Mindemellett fontosnak tartom, hogy kínálatomban vendégeim megtalálják a legújabb trendeknek megfelelő mintákat, így folyamatosan nyomon követem a köröm-és kézápoló szakma fejlődését, az aktuális divat alakulását.
Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a higiénés szabályok betartására, az eszközök tisztán tartására és cseréjére, valamint arra, hogy vendégeim elképzeléseit precíz, igényes munkával valósítsam meg.
Ha bemutatkozásom elnyerte a tetszésed és Te is ápolt, trendi manikűrre vágysz egy nívós környezetben, szeretettel várlak a Lukovics Szépségszalonban!
Telefon: 06-70/244-8942
Facebook: K&L nails

Lukovics Áron

Fodrász

Telefon: 06 30-8344882
Sziasztok!Sikeres vizsga és több hazai és nemzetközi verseny 1-2-3 helyezései után nagy ÖRÖMMEL kezdtem el a szolgáltatásomat férfi-női vendégeimnek.Legyen az hajfestés,vágás,barber vágás stb.

Horváth Boglárka

Fodrászmester

Bizonyítványomat 2009 – ben szereztem, a Fodrász Mester Oklevelet pedig 2018- ban Nyíregyházán.
Budapesten dolgoztam több mint 4 évig , ezalatt az évek alatt sok tapasztalatot szereztem, sokféle helyzettel találkoztam. A munkámban a kezdetektől fogva a vendég kérése az első, és ehhez teszem hozzá szakmai tudásom, így kapom az elégedett mosolyt a vendégeimtől, mely nagyszerű visszaigazolása igyekezetemnek. Szívesen veszek részt szakmai bemutatókon, tanfolyamokon, mert fontos a folyamatos fejlődés és így tudom figyelemmel kísérni a trendeket, irányzatokat. 06 70 944 3283 Horváth Boglárka