Szalon

Szalon

A Lukovics  Szépségszalon 1994-ben alakult melynek tulajdonosa-menedzsere-szakmai vezetője Lukovics György Aranykoszorús mesterfodrász.Továbbá fiai Lukovics Dániel és Lukovics Áron és Lukovicsné Keményffy Krisztina.

A szalon legfontosabb célja a vendég maximális kiszolgálása a mindenkori divatnak megfelelően, egyénre szabottan.

Lukovics György egy olyan Team-et alapított, akik állandó felkészültséggel tudják a különböző felkéréseket (átváltoztatjuk, divatshow, szépségverseny, fotózás stb.) igényeket kiszolgálni.

A szalon két szinten közel 150 m2-en várja kedves vendégeit ahol: fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr, műköröm szolgáltatással várjuk a szépülni vágyókat.

Érdemes kiemelni a fodrászat terén az ultrahangos hajhosszabbítást ami a mai modern kor követelményeinek és a biztonságos hajhosszabbításnak maximálisan megfelel, valamint a mikroszkópos haj és fejbőrvizsgálatot,hajfeltöltést,tartós hajegyenesítést. Kozmetikánál a testékszerek-piercing,fülbevaló felhelyezése.

A fentebb említett tények persze csak akkor válnak igazán “kézzel foghatóvá” ha a kedves vendég saját maga győződik meg a leírtakról.
Ezért is van a szlogenünk:

“Szépüljön egy helyen”!

TÁJÉKOZTATÁS:A LUKOVICS SZÓ JOGVÉDELEM ALATT ÁLL.KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLÓJA :LUKOVICS GYÖRGY,DÁNIEL,ÁRON Lukovicsné Krisztina.NEM JOGOSULT HASZNÁLÓJA JOGSÉRTÉST KÖVET EL AMI JOGI KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁR!

Mentés